Swap-bot Time: March 28, 2024 12:55 pm
www.swap-bot.com

NS: Mystery supply mail art #7

Launch gallery slideshow

NS: Mystery supply mail art #7
Swap Coordinator:Tessssssa (contact)
Swap categories:
Number of people in swap:4
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.98
Last day to signup/drop:February 12, 2021
Date items must be sent by:March 13, 2021
Number of swap partners:1
Description:

Hallo allemaal,

Dit keer gaan we werken met een mystery materiaal.
Ik heb het idee van @wolfeagle van de Amazing mail art groep.

In deze swap, zal ik iedereen een mystery item sturen, dat gebruikt moet worden in je mail art of paper craft.
Je ontvangt genoeg materiaal om minstens 2 dingen te maken.
Een er van stuur je naar je partner in deze swap, en de andere naar mij. Ik stuur je mijn adres in de envelop die je van me krijgt.

Je stuurt ook iets naar mij om het feit dat ik je het materiaal heb gestuurd te 'vergoeden' (ik stuur immers iedereen iets + mijn partner). Een van jullie stuurt me dus 2 dingen (1x vanwege het 'vergoeden' en 1x omdat ik je partner ben, dit mag uiteraard in 1 envelop)

Voor de swap ben je dus verplicht om het mystery materiaal te gebruiken, met daarbij natuurlijk dingen die je zelf al hebt, het meeste materiaal zal uit je eigen stash komen.
Iedereen ontvangt het zelfde materiaal, en het is aan jou om te kiezen wat je er van maakt.

Je mail art kan bestaan uit: een mail art postcard, mail art envelope met een goodie, altered playing card, atc, journal page, zine, pockets en andere dingen voor in een junk journal etc. Zorg er voor dat het gemaakt is met zorg en aandacht. Maak er wat moois van, steek er werk in.

Er is 4 weken tijd van het begin tot het eind van de swap. Zodat het materiaal je kan bereiken, en je genoeg tijd hebt om iets terug te sturen.

Let op!
Zodra er 5 mensen aan de swap mee doen, zal ik de swap sluiten. Dit om te voorkomen dat ik niet genoeg materiaal heb om naar iedereen te sturen. Dus als je mee wil doen aarzel dat niet en join!
De uiterste zend datum zal niet veranderen.

Voor deze swap heb je een rating nodig van minstens 4.98 en geen enkele onverklaarde 3. Een 1 is alleen acceptabel als de partner niet meer actief is op swapbot en je alles geprobeerd hebt om deze rating te fixen.
Je mag geen late swaps hebben op je dashboard bij aanvang van deze swap. Als je een late swap hebt met een goede reden, stuur me dan een berichtje en ik zal kijken of ik je alsnog mee kan laten doen. Een berichtje aan mij is geen garantie tot het meedoen aan deze swap.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: