Swap-bot Time: March 28, 2024 10:53 am
www.swap-bot.com

Juni Zentangle Swap

Launch gallery slideshow

Juni Zentangle Swap
Group:Dutch Zentangle Swappers
Swap Coordinator:poppentje (contact)
Swap categories: Zentangle 
Number of people in swap:10
Location:Regional - The Netherlands
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:June 6, 2014
Date items must be sent by:June 22, 2014
Number of swap partners:1
Description:

DZS JUNI swap

Formaat: 10cm. x 15cm.

Aantal: 1

Thema: Vogel

Kleuren: alles mag

Het sjabloon van de vogel wordt je toegestuurd zodra de inschrijving gesloten is. Sla het bestand op. Klik met rechtermuisknop op het bestand van de vogel en kies “afdrukken”. Kies dan aan de rechterkant de optie 10x15. Het vakje “afb. aan lijst aanpassen” onderaan in het midden uitzetten (dus GEEN vinkje). Klik dan op afdrukken.

Zentangle de vogel naar eigen inzicht en kleur. Knip de vogel uit naar eigen inzicht en plak deze op een stevig stuk papier van 10cm. x 15cm.

De lijnen van de vogel zijn vrij licht zodat je evt. nog een eigen indeling kan maken (dan zullen de originele lijnen niet of nauwelijks te zien zijn).

Wat schrijf je minimaal achter op je creatie: Je naam en groepsnaam, Swap naam (vogel), de datum en de letters DZS (=Dutch Zentangle Swappers), de gebruikte zentangles (als je de naam weet).

Bescherm je creatie door ze in plastic te versturen zoals bijv. een boterhamzakje. Netjes op de bodemvouw en in een van de twee hoeken. Als je het zakje ruim om je creatie weg knipt kan je de rest omvouwen en vanachter met een plakbandje vastzetten. Het is ook handig om de plastic mapjes, die om kaarten zitten die je in de winkel koopt, te bewaren voor dit doeleinde. Doe, als versteviging een stukje karton (knip uit een leeg brinta pak o.i.d.) ter grote van de envelop bij je creatie.

Als je vragen hebt stel ze op ons forum. Dan houden we de vragen en antwoorden centraal zodat ook anderen die kunnen lezen.

Maak gebruik van de handleiding om alle stappen op swap-bot te volgen.

Maak iets wat je zelf ook graag zou ontvangen. Heel veel plezier met jullie creaties.

“Het plezier ligt besloten in de reis, niet in het doel”

IK BEN ER EVEN TUSSENUIT VAN: 12 t/m 26 juni. De verzoeken om foto’s te plaatsen die na 11 juni binnenkomen zullen dus wat later geplaatst worden.

Groetjes, Jacqueline

Discussion

AlySap 05/31/2014 #

Leuk!

liesbet1945 05/31/2014 #

Sorry dames, ik sla deze keer over. Heb teveel op mijn plate momenteel. Volgende keer hoop ik weer mee te kunnen doen. Good luck allemaal!

Nataschablogg 05/31/2014 #

Ik doe graag mee! Ik hoop alleen dat het verkleinen me lukt. Ik ben niet altijd even handig met computers. Maar ik zal de stappen volgen die Jacqueline heeft beschreven.

Natascha

oetje72 05/31/2014 #

Geen printer( kaput) dus sla deze over.

Ingie 06/ 2/2014 #

Ik sla deze keer over, maar iedereen die meedoet, veel plezier.

marianne81 06/ 2/2014 #

Helaas gaat het deze maand niet lukken om mee te doen, jammer want vind het een leuke opdracht. Maar heb even teveel aan mijn hoofd momenteel en teveel andere dingen op de agenda staan. Voor degene die mee doen, heel veel plezier!

Aurora 06/25/2014 #

Kaart onm toen ik thuis kwam van zee gepost.. was wel dinsdag en dan moest het swapje al ter plaatse zijn denk ik of ten laatste die dag verzenden?.. in ieder geval zal het nu wel aangekomen zijn! ;D

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: