Swap-bot Time: October 2, 2022 10:43 pm
www.swap-bot.com

Self Care Package

Launch gallery slideshow

Group:Nederlandse Swappers
Swap Coordinator:ThePaperLetterBlog (contact)
Swap categories: Miscellaneous 
Number of people in swap:5
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:June 28, 2019
Date items must be sent by:July 22, 2019
Number of swap partners:1
Description:

Hello allemaal!

Deze swap heb ik een tijd geleden internationaal gehost op swapbot, en er kwamen zulke leuke dingen uit... Dat wil ik opnieuw proberen! Dit keer een wat grotere versie. We hebben allemaal wel eens een slechte dag, of behoefte aan wat zelfzorg. Vandaar een swap voor een blij pakketje.

In het kort:

  • We versturen een brievenbuspakje met track and trace. Of dat een klein doosje is of een luchtkussen envelop is maakt niet uit, wat het beste uitkomt. Hij is minimaal 200g, en wat je erin doet is aan jou. (De track & trace hoef je niet te delen met je maatje, maar is misschien wel leuk!)

  • Zoals ik al zei, wat je erin doet is aan jou maar: wel losjes gebaseerd op het profiel van de ontvanger. Het idee is, dat je een zelfzorg pakketje samenstelt, met dingen waar je zelf ook heel blij van zou worden. Je kunt er bijvoorbeeld een gezichtsmaskertje in doen, een tijdschrift, mooi boekje, chocola, geurkaarsjes, een bruisbal, lekkere thee, maar ook knutselspullen of bijvoorbeeld een zen kleurboekje. Ik zal hieronder beschrijven wat ik ontvangen heb in de internationale versie, voor inspiratie.

  • Guidelines: het is minimaal 200 gram, maar met een brievenbus pakje mag je tot de 2 kg. Hou er dus rekening mee, dat je iets anders kunt ontvangen dan je gestuurd hebt. Ik geef geen minimaal/maximaal bedrag op, maar maak een pakketje waar je zelf ook blij van zou worden. Het is dus absoluut niet de bedoeling dat je een envelop vult met knutselspullen waar je zelf niets meer mee doet. Laten we zeggen dat je er minimaal 1 item voor koopt, en iets lekkers erbij doet. Dit hoeven echt geen dure dingen te zijn, het gaat juist om kleine blijmakers. Spulletjes inpakken mag, maar zorg in ieder geval voor een leuk kaartje met je bericht & een versierde envelop of doosje.

Vragen? Stel ze gerust! Deel ook je inspiratie voor kleine blijmakers in de comments, leuk! De swap gaat door als er genoeg mensen mee doen. Iedereen is welkom, mits je je profiel hebt ingevuld.

Wat ik ontving in de internationale versie (Dit ging om een envelop rond de 50-100g, maar mijn Duitse maatje had heel erg haar best gedaan!): een mandala kleurboekje, kleurpotloden, lipbalsem, een gezichtsmasker, stickers en een envelop met knutselpapier. Ik verzond zelf thee, een maskertje, spulletjes om een brief te schrijven, een versierde lijst met fijne rustige muziek en knutselspullen.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: