Swap-bot Time: March 28, 2024 6:58 am
www.swap-bot.com

NS: Postcard Challenge #2

Launch gallery slideshow

NS: Postcard Challenge #2
Swap Coordinator:DakotaSkye93 (contact)
Swap categories: Challenges  Mail Art  Postcards 
Number of people in swap:4
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Rating requirement:4.98
Last day to signup/drop:September 26, 2020
Date items must be sent by:October 10, 2020
Number of swap partners:2
Description:

Hoi allemaal,

Helaas deden er niet veel mee met ronde één, maar omdat het zo leuk was toch nog een ronde twee! ♥ Het idee voor deze swap is om elkaar uit te dagen met een challenge. Bij het voltooien van de challenge mag je jouw ontvangen envelop openen. Het idee is om deze swap iedere maand te herhalen. Iedere maand heb je 2 partners.

De swap gaat als volgt, dit doe je voor beide partners:

  1. Kies een leuke (merk)ansichtkaart uit. Hieronder vallen geen standaard toeristische, gratis, beschadigde, vintage ansichtkaarten! Kies dus echt een leuk kaartje uit, kijk ook op het profiel van je partner wat ze leuk vinden. Voorbeeld merken die leuk zijn om te sturen zijn: Hema, EDC, Studio Draak, Studio Inktvis, studio Kikor, Inge Löök, Lemon Bird, Edition Gollong etc.

  2. Versier het kaartje en schrijf een leuke boodschap. Doe het kaartje samen met wat leuke spulletjes (bijv. sticker flakes, lekker theetje, boekenlegger.. etc.) in een envelop. Totaal gewicht van rond de 20 gram (1 postzegel), meer mag maar hoeft niet. Maak er echt een kleine verassing van dat je zelf ook leuk zou vinden om te ontvangen.

  3. Schrijf op de envelop de swapnaam, jouw gebruikersnaam en bedenk een leuke uitdaging voor jouw partner. Schrijf deze uitdaging op de envelop. Jouw partner mag de envelop pas openmaken wanneer ze de uitdaging voltooid hebben. Bijvoorbeeld: 'open deze envelop pas wanneer je minimaal 1 uur hebt gefietst' of 'open deze envelop pas wanneer je op een terras hebt gezeten'.

Vergeet niet het adres en de postzegel(s) op de envelop te doen. Versier de envelop ook leuk met bijvoorbeeld wat stickers, mooi adreslabel, washitape.

Met deze swap dagen we elkaar dus uit! En als je het doel hebt behaald krijg je een leuk cadeautje. Houd de uitdaging wel haalbaar (binnen één, max. twee maanden)! Kijk op het profiel van je partner welke uitdaging bij je partner past. Houd ook rekening met het seizoen, omstandigheden etc. Ga niet vragen een sneeuwpop te maken middenin in de zomer. Uiteraard ook geen vreemde, vieze of gevaarlijke uitdagingen.

Het beoordelen gaat als volgt:

  1. Wanneer je de envelop ontvangt geef je een score 5 om te laten weten dat de envelop goed is aangekomen.

  2. Zodra je de envelop openmaakt maak je de beoordeling af.

Discussion

DakotaSkye93 10/11/2020 #

Hoi dames, omdat ik een beetje veel swaps organiseer op het moment zet ik deze even op pauze. De internationale versie loopt wel nog en vind je hier: http://www.swap-bot.com/swap/show/305774

Zou leuk zijn als jullie daar gezellig mee doen :)

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: