Swap-bot Time: April 19, 2024 4:22 am
www.swap-bot.com

Woodland Swap

Launch gallery slideshow

Woodland Swap
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:littleZ (contact)
Swap categories: Nature 
Number of people in swap:19
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:May 10, 2010
Date items must be sent by:May 31, 2010
Number of swap partners:1
Description:

De term/stijl woodland staat voor schattige ontwerpen met het thema 'in het bos'. Het gaat om bomen, blaadjes en vooral schattige beestjes zoals uilen, eekhoorns, hertjes, egeltjes, vogels, wezeltjes, vosjes en de rest die ik vergeten ben die ook in het bos wonen. Als je op Flickr zoekt op 'woodland handmade' krijg je een beetje een beeld.

Ik vind het een uberschattige stijl dus laten we 1 item swappen met het thema woodland. Het mag van alles zijn, denk aan: een portemonnee of mini tasje met woodland stof, notitie of tekenboekje in de stijl, een setje wenskaarten of stationery, een sierraad, ...... Het mag natuuuuuurlijk handgemaakt zijn maar als je niet zo crea bent mag je het ook kopen (er is zat te vinden in de winkel en vooral online op etsy en zo).

Omdat de stijl/het thema vast ligt is de swap senders choice, dus je kunt meteen beginnen met maken/kopen.

Happy Swapping!

Discussion

Kimminita 04/24/2010 #

Ik zou zo graag me doen, maar ik heb het luxe probleem dat ik deze periode met vakantie ben. Ik wens iedereen heel veel plezier met deze leuke swap!

littleZ 04/24/2010 #

Nou, we gaan hem vast nog weleens organiseren hoor (het thema is gewoon te leuk om maar een keertje te doen). Fijne vakantie!

liefgeval 04/25/2010 #

Zo leuk! Ik ben gek op woodland, heb er helemaal zin in!

Kimmakesstuff 04/27/2010 #

Leuk leuk! Ben al bezig om iets te maken....

Fenny 05/ 6/2010 #

super leuk! Ben er ook al mee bezig!

littleZ 05/ 8/2010 #

Ik ben al bijna klaar :D Ik ga de inschrijfdatum iets vroeger zetten, omdat ik denk dat er niet echt meer mensen bij komen... Dan kunnen we eerder onze swap gaan versturen :)

TureluurBellemietje 05/ 8/2010 #

Weet niet of ik het hier neer mag zetten of dat dit op het forum moet.... maar voor welk bedrag doen jullie dit ongeveer of zijn daar afspraken voor... Toevallig kwam ik iets tegen wat met woodland te maken heeft maar ik blijf twijfelen wel niet me doen....

littleZ 05/11/2010 #

Je mag dat in principe zelf weten hoor, maar uitgaande van de genoemde voorbeelden zou ik zeggen rond de 5,- max (notitieboekjes, wenskaartsetjes, sierraadjes, kleine tasjes, enz kosten meestal rond die prijs)

Kralorium 05/13/2010 #

Aaah jammer zeg! Ik had net bedacht dat ik mee ging doen en had als inschrijfdatum nog 15 mei voor ogen..... is 'ie nu gesloten! Jammer, het zou mijn eerste swap zijn en het idee was/ is zo goed als uitgewerkt. Ik hoop dat er nog eens zo'n woodland swap komt. groetjes Dorith

Kimmakesstuff 05/14/2010 #

@ Kralorium: er komt vast wel snel een soortgelijke swap, het is zo'n populair onderwerp! Ik heb stiekem ook al een tweede idee klaar, dus wat mij betreft kan er zo een achteraan ;-)

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: