Swap-bot Time: April 16, 2024 2:21 am
www.swap-bot.com

Big fat envelope november

Launch gallery slideshow

Big fat envelope november
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Madelon (contact)
Swap categories: Miscellaneous 
Number of people in swap:4
Location:Regional - Holland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.80 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:October 30, 2011
Date items must be sent by:December 3, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Deze zag ik internationaal al een poosje op 1 bij de top swaps, maar hij wordt me te duur als ik naar buiten Europa moet sturen. Dus waarom niet voor ons cluppie organiseren? En newbies zijn welkom mits je profiel volledig is ingevuld natuurlijk.

Stuur een grote envelop (minstens zo'n 10x22 cm) tot de nok toe gevuld met goodies naar je partner. Lekker groot, lekker veel!

Wat je stuurt is aan jou. Zogenaamde zender's choice. Maar het is natuurlijk wel heel leuk om te sturen wat je partner graag wil ontvangen. Het is echter niet verplicht profiel passend. Het wordt wel op prijs gesteld als je bekijkt wat je partner NIET wenst te ontvangen. We willen ze immers positief verrassen.

Voorbeelden van wat je allemaal kunt sturen, maar weer creatief: Kaarten

lint

boekenleggers

knopen

buttons

(Scrapbook) papier

kralen hangers

stickers

recepten

(oude) foto's boekjes

handgemaakte spullen

craft supplies

thee

cds/dvds

stof

(scraps) stempels

postzegels.

enzovoort enzovoort.

Alles moet wel in goede bruikbare conditie zijn natuurlijk. En de envelop moet door de brievenbus blijven passen. Zorg ook dat je hem goed dicht doet en beschermt met veel tape er omheen zodat er niets verloren gaat op reis naar je partner.

Veel plezier!

Discussion

dobbel 10/24/2011 #

ben nog even aan het twijvelen, vind het opzich heel leuk, maar ben toch te bang denk ik dat ik spul ga krijgen waar ik totaal niets mee heb zoals scrapspullen of blingbling, kits spul. dus ik denk er nog even over na.

daddysgirl1987 10/24/2011 #

misschien dat je kan aangeven wat je echt niet wilt ontvangen. en misschien een wenslijstje hier achter laat zodat je swap parner dat hier leest ! en misschien wel een passend envelop kan maken.

debje 10/26/2011 #

hoi hoi, alles wat op mijn profiel staat wil ik graag ontvangen, ook kan je op mijn blog kijken voor een indicatie, maar liever ff geen cupcake maak spulletjes, barst er namelijk van...... groetjes....

dobbel 10/27/2011 #

ja maar debje dat is dus geen garantie dat je het krijgt, de partner die je hebt mag ht zelf weten,, dus als je een partner krijgt met heel andere hobby dan wat jij hebt is de kans aanwezig dat je spul krijgt waar je niets mee doet, helaas heb ik dat al eens gehad, was prima spul hoor, maar ik doe er niets mee, een deel daarvan heb ik weer bewaard voor een swap en daar voor gebruikt,, komt ook wel weer goed terecht uiteindelijk, maar dat is dus de reden dat ik twijvel, zou wel een keer een bigfatenvelop zien maar dan wel (deels) profielgericht. dat lijkt me leuk

CreaCuties 10/30/2011 #

Dat heb ik ook hoor dobbel! De laatste keren zijn mij ook erg tegen gevallen, en aangezien deze wederom niet profielgericht is haak ik ook af. Jammer....

Haakbeer 10/30/2011 #

Ik ben het wel met bovenstaande dames eens. Dit lijkt me een fantastisch swap, mits hij profielgericht zou zijn.

Wie weet voor de volgende keer?

debje 10/30/2011 #

tja kan het proberen toch, can't blame a girl for trying!!!!En misschien tref je net een partner die jou wel wilt verrassen, who knows,het blijft een gok......

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: