Swap-bot Time: March 28, 2024 10:47 am
www.swap-bot.com

Kringloop goudmijntjes

Launch gallery slideshow

Kringloop goudmijntjes
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Thrift Store  Challenges 
Number of people in swap:12
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:July 30, 2012
Date items must be sent by:September 3, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Na aanleiding van het topic "Welke "oude" swap hebben jullie zin in???" hierbij nummer '7' van de lijst! (originele tekst is dus ook van @Kimminita )

Zoals zoveel creatieve geesten is ronddwalen in een kringloop winkel altijd een groot plezier voor mij. De tijd vliegt er en de voorwerpen die je er kunt vinden zijn soms tijdloos, of waren uit de tijd en je maakt ze zelf weer helemaal hip en hot. Toen ik een Amerikaanse swap zag met dit onderwerp dacht ik dat die voor de Dutchies ook leuk zou zijn.

Voor deze swap ga je naar de kringloop winkel of een vlooienmarkt bijvoorbeeld. Neem als richtlijn 1,50 euro en ga voor je partner op zoek naar iets leuks. (meer uitgeven mag natuurlijk als je dat wil) Misschien kun je iets vinden dat iemand spaart, iets in iemands favoriete kleur of iets dat gebruikt kan worden voor de hobby die je partner heeft. Het mag natuurlijk ook een complete verrassing zijn als je iets vindt waarvan je zelf al dolenthousiast wordt.

Vervolgens mag je het opsturen of misschien up-cylcen (pimpen) als je er graag alsnog iets creatiefs van maakt. Doe waar jij blij van wordt.

Ik stel voor dat we de verzendkosten laag houden door het een brievenbus swap te maken omdat we al wat uitgeven in de kringloop winkel.

Je hebt een maand de tijd om langs de kringloop te kunnen.

Discussion

Irina 07/16/2012 #

In mijn geval heb ik maar 5 dagen de tijd, omdat ik op vakantie ben als de partners worden toegewezen en vlak voor de deadline terug ben. Maar ik vind deze swap te leuk om te laten lopen. Met de vorige had ik iets heel moois gevonden voor mijn partner waar ze heel blij mee was, dus ik hoop nu weer op een echt goudmijntje te stuiten! Mocht je de uiterste verzenddatum een week later (of meer) willen zetten, dan zou dat fijn zijn.

Irina 07/16/2012 #

O ja, de meeste vlooienmarkten zijn hier in het zuiden pas weer na de schoolvakanties, misschien ook iets om rekening mee te houden qua deadline van verzenden.

Bloempje666 07/17/2012 #

De einddatum heb ik een weekje verplaatst. Ach en gelukkig is de kringloopwinkel het hele jaar open :)

Irina 07/23/2012 #

Ja, dat klopt. Dank je voor het verzetten!

8r1id 07/30/2012 #

op de valreep doe ik toch maar lekker mee!! Ik zou helemaal gecharmeerd zijn van retro stofjes zoals JaneFoster ze gebruikt. Kijk maar eens op mijn Pinterest board!!!!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: