Swap-bot Time: March 28, 2024 1:56 am
www.swap-bot.com

Een lekker verwen pakket!

Launch gallery slideshow

Een lekker verwen pakket!
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Food  Challenges  Bath & Body 
Number of people in swap:5
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:September 3, 2012
Date items must be sent by:October 1, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Voor deze swap is het de bedoeling om een pakket samen te stellen waarmee je swap partner zich lekker kan verwennen. Het pakket bestaat uit het volgende:

  • Een recept van wat lekkers (taart/koekjes/muffins/etc..) met daarbij gevoegd de droge ingredienten zodat het (bijna) direct kan worden gemaakt (geen verpakking uit de winkel maar een van je eigen top recepten!) Je hoeft alleen mee te zenden wat nodig is, dus geen heel pak suiker, maar neem wat nodig is en doe dat in een ziplock zakje en label het zodat men weet wat er in zit. Verpak wel ieder ingredient apart!

  • Een bad product om mee verwend te worden (zeepje/maskertje/lotionnetje/scrubje/etc)

  • Een profiel verrassing waarvan jij denkt dat je partner daar helemaal blij van wordt (en dat vind je vast op t profiel van je partner!)

  • Pak alles in alsof het kadootjes zijn! :)

De regeltjes:

  • Iedereen krijgt 1 swappartner

  • Iedereen moet een uitgebreid profiel hebben waarop te zien is wat men wil hebben, wel/niet leuk vind

  • Vermeld op je profiel of hier onder in een bericht als je iets niet lust of een allergie voor hebt. Ook al mag de zender bepalen wat er wordt verzonden, wil ik ieder toch vragen hier rekening mee te houden!

  • Waarde: ik vind het moeilijk om hier een bestedingsbedrag aan te hangen. Maar zorg er voor dat het een pakket is dat je zelf ook heel graag zou willen ontvangen. Perslot is een goed zelfgemaakt product uniek en daar mee moeilijk in waarde te schatten :P

  • Verzend je pakketje optijd! Mocht er nu toch iets tussen komen, laat je swap partner dit dan tijdig weten.

Discussion

Madelon 08/15/2012 #

wat bedoel je met (geen verpakking uit de winkel maar een van je eigen top recepten!)

Bloempje666 08/15/2012 #

Dat je niet een pakje boterkoek of cake koopt en opstuurt, maar dat je een eigen recept stuurt en daarbij de bloem en suiker etc verstuurt die daarvoor nodig is om te maken.

Ik hoop dat het zo wat duidelijker is?

Het eigen recept hoeft niet zelf verzonnen te zijn, maar wel een recept dat je zelf al eens hebt gemaakt en wat een heerlijk resultaat gaf :)

Madelon 08/16/2012 #

dus als ik het begrijp en je recept bestaat uit 6 dingen . stuur je deze op ex de dingen die nat zijn of kunnen breken maar dat vind ik dan wel hel erg veel om een pak suiker.cake meel.versiering e,d .op te sturen dit gaat nooit door de brieven bus en wordt deze swap wel heel erg duur .eerst een rij boodschappen en dan ook nog pakket post een pakl suiker gaat nooit door de brievenbus

Bloempje666 08/16/2012 #

Hahaha, je hebt toch geen heel pak suiker nodig voor een recept?

Je kan afwegen wat er nodig is en dat in een ziplock zakje doen, labelen wat het is en zo mee sturen. Dan kan het makkelijk door de bus. Dus een zakje voor bijv. 150gr bloem, een zakje voor 100gr suiker, etc! :)

Bloempje666 08/16/2012 #

Ik zal dit voor de duidelijkheid ook nog even in de swap post vermelden!

MarleneRainbow 08/18/2012 #

Is het niet handiger om alleen een zelfgemaakt receptenboekje te sturen? Dat scheelt aanzienlijk in kosten voor de boodschappen, en voor hetzelfde geld houd de ontvanger niet van het recept met ingredienten dat je stuurt en gaat het toch niet maken, dat is dan zonde. Dan kun je denk ik beter het geld en de tijd aan persoonlijke cadeautjes uit het profiel van je swappartner besteden.

Bloempje666 08/21/2012 #

Tja, dat risico loop je altijd met een swap waarbij de verzender zelf mag kiezen wat te sturen. Maar je kijkt toch naar het profiel (neem ik aan) om iets te versturen waarvan je verwacht dat de persoon het wel leuk vind. En de "droge" ingredienten als suiker/zout/bloem etc zijn niet zo duur en vaak heb je dat toch ook al in huis.

saffiertje 08/24/2012 #

@marleneRainbow ik ben het wel met je eens. Ik heb slechte ervaringen met dit soort dingen opsturen. Paketten met bloem bv. Kunnen in een ziplock ook aangezien worden bij screening voor drugs! Daarnaast is het erg kwetsbaar om op te sturen. De kant en klaarmixjes zijn makkelijker, die gaan minder snel kapot! Het houdt mij in iedergeval tegen om mee te doen aan de swap @bloempje 666. Vindt het niet echt handig en hygienisch

Bloempje666 08/26/2012 #

Tja, maar de kant en klaar mixen kan iedereen kopen. Ik heb zelf juist heel goede ervaring hier mee. Ik heb een keer zo de droge ingredienten gehad voor muffins, heb ze gemaakt en was super leuk! Was een heel ander recept dan ik kende en kon zowat meteen er mee aan de slag. Ik mag er toch ook wel vanuit gaan dat iedereen hygienisch werkt eigenlijk. Je zou voor jezelf ook niet anders willen toch... Op de swap dag ga je er ook vanuit dat de mee gebrachte etenswaren netjes schoon zijn klaar gemaakt door de ander. Wat betreft die drugsscreening, dat weet ik niet. Jammer dat het jullie tegen houd. Maar gezien er wel interesse is in de swap laat ik hem staan.

hetkleinemeisjeuitdegrotestad 08/30/2012 #

ik heb dan ook nog maar is een vraagje over die ingredienten;) er staat dat je alle ingredienten los moet versturen. maar je hebt hele leuke bijna koekjes potten bijvoorbeeld. ( even een vooorbeeld) ziet er heel leuk uit maar zitten dus wel alle recepten in 1 pot. Mag dit ook ? zijn wel alle droge ingredienten met een recept erbij

Bloempje666 09/ 2/2012 #

@hetkleinemeisjeuitdegrotestad Als alles hygienisch en bruikbaar aan komt, lijkt het me geen probleem. :) En het gaat er om dat het voor de ontvanger juist leuk is om te ontvangen, dus leuk idee juist! :)

Bloempje666 09/26/2012 #

Nou, een zwaar pakket van 1.5 kilo is ondrweg! Wel alles lekker plat ingepakt dus t is een brievenbus pakket gebleven... Nu maar hopen dat de ontvanger er blij mee zal zijn! :)

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: