Swap-bot Time: August 14, 2020 7:29 am
www.swap-bot.com

Pinterest Swap

Launch gallery slideshow

Pinterest Swap
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:9
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.95
Last day to signup/drop:November 5, 2012
Date items must be sent by:December 2, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Deze swap is een idee van @hetkleinemeisjeuitdegrotestad

Je maakt voor je partner 1 item dat op haar pinterestborden geprikt staat. Kijk voor voorkeuren zoals kleur en materiaal even op het swap-botprofiel van je partner.

Je kunt alleen meedoen als je een pinterest-account hebt met een redelijk diverse verzameling technieken erop zodat je partner kan kiezen welke ze gebruikt (zoals haken, breien, schilderen, kleien, naaien, enz.).

Edit 30-10: Je partner mag kiezen uit al je "boards" maar je mag ook een speciaal "pinterest-swap wishlist board" aanmaken. Zorg dan wel dat er voldoende variatie aan technieken op staat. Als je 1 of meerdere boards wilt uitsluiten, kun je dat onderaan in deze swap aangeven in een bericht.

Kijk voor je iets uitkiest even naar het profiel van je partner en onderaan deze swap of je partner aanvullende informatie voor je heeft.

Discussion

Lien 10/29/2012 #

Wat een super leuke swap!

8r1id 10/29/2012 #

hele leuke swap!!! Ik pin echter ook dingen die ik zelf lelijk vind, maar een leuke techniek om te gebruiken of speciaal voor andere te maken. Bij mij dus het liefste iets van mijn wishlist-board, mijn beautiful board (en dus niet perse van craft ideas of school). Maar ik laat me uiteraard altijd graag positief verassen ;-)

Guusje 10/30/2012 #

@8r1id ik heb de swap iets aangepast zodat je niet verrast wordt met iets waar je niet op zit te wachten.

CreaCuties 10/30/2012 #

ik ga een board aanmaken met de naam wishlist, daarin zal ik verschillende dingen plaatsen waar ii blij van word :) leuke swap!!

daddysgirl1987 10/30/2012 #

8r1id ik heb jou bord bekeken maar kan al niet haken enzo

dus misschien ken je ook andere dingen die je leuk vinddt pinnen

wil meedoen maar kan niet haken dus dan zou voor jou al niks kennen maken.

Guusje 10/31/2012 #

Ik heb daddysgirl via een berichtje geantwoord. Deze swap is denk ik vooral geschikt voor mensen die meerdere technieken beheersen. Als ik zo jullie pinterest boards bekijk, worden er veel gehaakte en genaaide items geprikt.

Ik weet niet zo goed hoe dit op te lossen. Het zou erg leuk zijn als Mariska mee kan doen. Maar ik ben bang dat het toch vooral op haken en naaien aankomt in deze swap. Iemand ideeën hierover?

daddysgirl1987 10/31/2012 #

misschien gekocht items of toch meer dingen pinnen dan gehaakt items

Guusje 10/31/2012 #

Dit is een craft swap dus gekochten items mogen niet in dat geval.

Mariska, welke technieken beheers je wel?

8r1id 11/ 1/2012 #

ik dacht zelf ook naar mijn partner te kijken na het verdelen en dan evt dingen bij te pinnen in die techniek (die ik niet in eerst instantie zou kiezen om std op mijn board te hebben)

Guusje 11/ 1/2012 #

Dat is ook een goed idee!

Sproet 11/ 2/2012 #

Deze is té leuk om over te slaan ;-) Ik heb speciaal een 'swap ideas' board aangemaakt, waarin diverse technieken staan opgeslagen ;-)

hetkleinemeisjeuitdegrotestad 11/ 3/2012 #

Worden de borden wel voor het swappen gecontroleerd? want ik heb wel meerdere borden gezien met maar 1 of weinig technieken. En dan moet je idd maar net die techniek beheersen. Ik heb zelf al wat bijgepint zodat ik voor het begin van de swap al allerlei technieken erop heb staan.

Guusje 11/ 6/2012 #

Het is ieders verantwoordelijkheid om te zorgen dat er meerdere technieken op hun board of boards staan. Dat staat in de swap-omschrijving.

Guusje 11/ 6/2012 #

Ik heb een speciaal board aangemaakt voor deze swap maar op mijn andere boards staan ook heel veel dingen die ik leuk vind.

Kimminita 11/ 6/2012 #

http://pinterest.com/kimminita/swap-bot-wishlist/

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: