Swap-bot Time: March 28, 2024 3:27 pm
www.swap-bot.com

Kerstornament 2012 #3

Launch gallery slideshow

Kerstornament 2012 #3
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:6
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.95 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:November 15, 2012
Date items must be sent by:December 9, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Je maakt voor deze swap een kerstornament dat je partner in de kerstboom of ergens anders op kan hangen. Maak er echt iets moois van: decoreer, haak, quilt, klei, teken, schilder, borduur enz.!

Verder wil ik iedereen die meedoet vragen om in een opmerking onderaan deze swap te vermelden welke kleuren je graag wilt. Staat bijvoorbeeld rood/groen niet in je profiel maar vind je dat voor kerst wel leuk, kun je dat aangeven. Als er figuren/thema's zijn die je echt liever niet ontvangt, mag je dat ook aangeven voor zover dat niet in je profiel al vermeld staat. Vergeet dus niet te kijken bij de opmerking van je partner voordat je aan de slag gaat!

Discussion

Guusje 11/ 7/2012 #

Onze boom is versierd met ballen en ornamenten in allerlei kleuren, zie het kleurenschema op mijn profiel. Fellere tinten vind ik ook leuk in de kerstboom. Voor mij liever geen Amerikaanse dingen zoals kerstmannen, sokken en mutsen.

saffiertje 11/ 8/2012 #

Mijn boom is zilver, wit en rood van kleur! Naturel tinten mag ook! A.u.b geen amerikaanse dingen zoals kerstmannen...huisjes, engeltjes,vogeltjes etc helemaal leuk! Pipkleurtjes zijn super!

Charmaine70 11/ 8/2012 #

Voor degene die mij heeft als partner, ik hou ook niet van kerstmannen, sokken en rood of kerstgroen. Doe mij maar vrolijke kleurtjes :) zoals roze en paars en aqua, lekkere zoete kleurtjes. Echter vind ik wit en zilver ook mooi voor een kerstornamentje :) Verder ben ik dol op huisjes, vogeltjes, hartjes, boompjes ( nee, geen kerstboompjes hihi ) , vlinders, en katten.

Guusje 11/ 8/2012 #

Leuk dat jullie weer meedoen!

landelieke 11/ 8/2012 #

Onze boom dit jaar wordt zilver en wit, maar iets joods mag ook of juist iets met heel vrolijke kleuren, je kunt dus alle kanten op! Ik vind leuk: huisjes, vogeltjes, cupcakes, hartjes, sterretjes engeltjes. :-)

landelieke 11/ 8/2012 #

Oeps iets ROODS bedoel ik..... gênant!

Guusje 11/ 8/2012 #

Haha, Joods is toch ook van toepassing op kerst? Zo'n gekke fout was het niet ;)

Sproet 11/ 9/2012 #

In mijn boom hangen Scandinavisch geïnspireerde ornamentjes in rood, grijs & wit. Paddenstoeltjes, hertjes, hartjes, appeltjes, sneeuwvlokjes, vogeltjes, denneboompjes, paardjes etc. Liever geen blingbling.

Inekevos 11/13/2012 #

Ik wil graag nog een keer meedoen heb de vorige te laat verzonden maar het zal nu niet meer gebeuren !

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: