Swap-bot Time: April 24, 2024 5:05 pm
www.swap-bot.com

Receptenswap

Launch gallery slideshow

Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:SaschavW (contact)
Swap categories: Miscellaneous 
Number of people in swap:3
Location:Regional - Netherlands
Type:Type 2: Flat mail
Rating requirement:4.90 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:February 18, 2013
Date items must be sent by:April 1, 2013
Number of swap partners:3
Description:

Je zet 5 van jouw lievelingsrecepten op papier, je stuurt, per post, 3 partners elk 5 recepten, dit zijn dus 3 keer dezelfde recepten. Iedereen ontvangt in totaal dan 15 recepten.

Voorwaarde is dat de recepten die je stuur de afmeting 10X15cm hebben. Het leuke is dan dat iedereen zelf een fotoboekje kan kopen waar je alle recepten in kan steken. Mocht deze swap een succes worden kunnen we het eventueel herhalen zodat je boekje nog voller word!

Het enige wat dus vast staat is de afmeting, maar verder mag je helemaal los gaan in opmaak en uiterlijk. Zorg alleen wel dat het in een fotomapje past en niet tè veel 3d wordt.

Discussion

Eszie72 02/11/2013 #

Klinkt als een leuke swap maar ik zit een beetje met die afmeting. Weet niet of ik nou zo handig ben met bewerkingsprogramma's om alles in die afmeting te persen. Persoonlijk zou ik het ook helemaal niet erg vinden om verschillende afmetingen te ontvangen alhoewel de achterliggende gedachte van een receptenboekje natuurlijk wel weer erg leuk is...

SaschavW 02/11/2013 #

Hoi Eszie, je kunt het toch gewoon op dat formaat uitknippen? Het hoeft ook niet allemaal op de computer hoor! Het idee is inderdaad dat je er uiteindelijk een leuk boekje aan overhoud en dat is lastig als je allemaal verschillende formaten hebt... Mochten meer mensen het liever op a4 formaat willen kan dat eventueel ook...

Jacoline 02/11/2013 #

Yes, helemaal mijn ding! Ik kan altijd wel nieuwe en lekkere inspiratie gebruiken. Ik zou het wel leuk vinden als er verschillende soorten recepten zijn, zoals bv een hoofdgerecht, een toetje.... etc.

Susyswaps 02/11/2013 #

Vraagje: mag je de voor en achterkant gebruiken voor 1recept?

SaschavW 02/11/2013 #

@susyswaps nee, helaas, want anders kun je het niet in een mapje steken...

hetkleinemeisjeuitdegrotestad 04/ 8/2013 #

hey dames,

ik heb beide swaps ontvangen, maar hebben jullie die van mij ook gehad?? want ik vind dat de post er weer lang over doet.. Ik merk dat ze de laatste tijd veel kwijt raken.Dus vraag het maar even. Als jullie ze nog niet ontvangen hebben stuur k ze namelijk deze week even opnieuw.

Laten jullie het even weten?

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: