Swap-bot Time: June 20, 2018 6:07 pm
www.swap-bot.com

Fleur-Mij-Op! swap

Launch gallery slideshow

Fleur-Mij-Op! swap
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Sproet (contact)
Swap categories: Themed  Crafts  Handmade 
Number of people in swap:5
Location:Regional - Nederand
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:May 26, 2013
Date items must be sent by:June 22, 2013
Number of swap partners:1
Description:

Oei, wat laat het weer het toch afweten momenteel. Waar zijn toch die mooie bloemen die mijn tuintje zo opfleuren? Gelukkig zijn wij creatievelingen zelf handig genoeg om daar verandering in te brengen.

Maak voor je partner één item om haar tuintje of balkon een beetje meer vrolijkheid en kleur te geven. Denk hierbij bv. aan een kussenhoes, plantenprikkers, mobiele, slinger of een jasje voor een plantenpot. Om er een toepasselijk en lieve stijl aan te geven maken we iets in het Woodland thema. Denk hierbij aan schattige beestjes zoals egeltjes, uilen, hertjes, vogels, konijntjes maar ook aan bloemen, paddenstoelen, kabouters etc.

Techniek en materiaalkeuze zijn beiden aan de maker, waarbij er alleen een verbod geldt op het gebruik van papier. Het zou zo jammer zijn wanneer door de regen niets meer van het object overblijft.

Mocht je een kleurthema in je tuin of op je balkon hebben, geef dit dan aan in het ‘comments’ veld hieronder (leidraad voor je partner).

Maak iets moois met zorg en maak vooral iets met plezier!

Discussion

Sproet 05/13/2013 #

Onze tuin is overwegend antraciet, verschillende kleuren groen en hier en daar een vleugje cerise maar laat je hierdoor niet beperken ;-)

Guusje 05/13/2013 #

Gezellig deze swap, ik doe mee! En ik heb de eerste week van juni vrij dus tijd genoeg om wat leuks te maken.

Kimminita 05/13/2013 #

Onze tuin is vooral kleurrijk! En er loopt een konijntje in. Dus mocht je iets leuks weten voor hem, dan is dat wat mij betreft een opfleuring voor zijn ren!

Guusje 05/13/2013 #

Onze tuin heeft alle kleuren en is een beetje wild. We hebben er ook een moestuin in en in de tuin zelf veel kruiden en geneeskrachtige struiken en bomen.

Jacoline 05/25/2013 #

Onze tuin is voornamelijk in wit en blauw denk aan marine blauw richting lavendel. Ook ik heb een moestuintje met een appelboom en een paar perenbomen.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: