Swap-bot Time: July 15, 2018 2:06 pm
www.swap-bot.com

November Zentangle Swap

Launch gallery slideshow

November Zentangle Swap
Group:Dutch Zentangle Swappers
Swap Coordinator:poppentje (contact)
Swap categories: Zentangle 
Number of people in swap:11
Location:Regional - The Netherlands
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:November 6, 2014
Date items must be sent by:November 23, 2014
Number of swap partners:1
Description:

Formaat : 10cm. x 15cm.

Aantal: 1

Kleur: alles mag

Thema: Gezicht

Knip en plak een gezicht (zonder haar) uit een tijdschrift of haal het vanaf internet. Zentangle naar eigen inzicht haar en eventuele kleding.

Wat Schrijf je minimaal achter op je creatie: Je naam en groepsnaam, Swap thema en maand, de letters DZS (=Dutch Zentangle Swappers),

Het zou leuk zijn als je je creatie upload naar het fotoalbum : http://www.dzs.mijnalbums.nl zodat ook andere je werk kunnen bewonderen.

Bescherm je creatie door ze in plastic te versturen. Bewaar hiervoor bijv. het plastic wat om de wenskaarten zit die je in de winkel koopt. Doe, als versteviging, een stukje karton (knip uit een leeg brinta pak o.i.d.) ter grote van de envelop voor of achter je creatie in de envelop.

Als je vragen hebt stel ze op ons forum. Dan houden we de vragen en antwoorden centraal zodat ook anderen die kunnen lezen.

Maak gebruik van de handleiding om alle stappen op swap-bot te volgen. Check altijd de lijst van participants of je daadwerkelijk aangemeld bent voor de swap. Sta je er niet bij / heb je geen bevestigingsmail van swap-bot gekregen dan ben je niet aangemeld. Probeer het dan opnieuw met de handleiding in de hand.

Maak iets wat je zelf ook graag zou ontvangen. Heel veel succes!

         “Het plezier ligt besloten in de reis, niet in het doel”

Groetjes, Jacqueline

Discussion

Aurora 11/ 1/2014 #

Ingeschreven! Een stempel kan ook! Ik denk dat ik ga proberen te tekenen.. benieuwd of mijn 9 maanden tekencursus al vruchten zullen afwerpen.. de dieren heb ik al gehad.. vooral veel plezier gehad aan dierenogen.. maar de mens is weliswaar pas over twee hoofdstukken.. één van de moeilijkste onderwerpen.. en we moeten onszelf tekenen slik..

ArjadL 11/ 1/2014 #

ja, ik ga ook meedoen. ´k Heb er ondertussen al ervaring mee: ik heb op A3formaat mijn ouders al nagetekend en haren ingetangled. Es kijken wat ik hiermee ga maken :-)

AlySap 11/ 1/2014 #

Ik heb vandaag toevallig een workshop gezichtjes tekenen gedaan :) Ben nu al benieuwd wat ik hier van ga maken, heb al veel gezien op dit gebied en lijkt me leuk er nu zelf eens mee an de slag te gaan!

fladders 11/ 3/2014 #

Iehhhh mijn eerste swap! Spring stuiter spring! LEUK!

Aurora 12/ 2/2014 #

Is mijn tangeltje nog niet aangekomen???????

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: