Swap-bot Time: July 9, 2020 1:45 am
www.swap-bot.com

FIN: Postimerkki-mailart

Launch gallery slideshow

Group:Fintastic Swappers
Swap Coordinator:UrsaMinor (contact)
Swap categories:
Number of people in swap:4
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:December 15, 2015
Date items must be sent by:January 10, 2016
Number of swap partners:1
Description:

Oletko koskaan tehnyt hienoa mailart-kirjekuorta ja postimerkkiä liimatessasi huomannut, että merkin kuva ja väri sotkevat kokonaisuuden, koska eivät sovi yhteen kuoren koristelujen kanssa? Minä olen, ja veikkaanpa, että olet sinäkin. Tehdäänpä koko homma nyt toisin päin!

Hanki postimerkkejä, joissa on kiva kuva ja sellaisia värejä, minkä kanssa tykkäät työskennellä. Koristele sitten mailart-kirjekuori postimerkin kanssa yhteensopivaksi.

Esimerkiksi, minulla on näitä puutarhamarjamerkkejä, joiden kanssa voisin tehdä marja- tai puutarha-aiheisen mailart-kuoren.

On myös näitä joutsenmerkkejä, joiden kanssa voisin tehdä vaikka lintuaiheisen kuoren tai jäljitellä joutsenen koristekuviointeja.

Taikka sitten voisin ruveta hupsuttelemaan näiden 30 sentin merkkien kanssa ja tehdä vaikka saunavastan!

Joten, ota (tai tee) haluamasi kokoinen kirjekuori, hyvä postimerkki ja koristele kuori merkin kanssa yhteensopivaksi. Aihe on lähettäjän valinta ja ihan riippuen siitä, millaisia merkkejä voit valita. Laita kuoren sisään joku litteähkö pikku yllätys parillesi hänen profiilinsa perusteella (esim. pari postikorttia, tarra-arkki, kirjanmerkki, jokunen teepussi...) sekä lippulappu jossa on tämän swapin nimi ja sinun tietosi.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: