Swap-bot Time: April 19, 2024 7:33 pm
www.swap-bot.com

Feestje in de brievenbus!

Launch gallery slideshow

Feestje in de brievenbus!
Swap Coordinator:Katja (contact)
Swap categories: Craft Supplies  Email 
Number of people in swap:14
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:August 20, 2018
Date items must be sent by:September 20, 2018
Number of swap partners:10
Description:

Hi swappers! Ik zie regelmatig de 'Stuff the Mailbox' swap langskomen, maar helaas is die USA only. De swap houdt in dat je 20 enveloppen verstuurd naar 20 verschillende partners. Elke envelop moet 20 gram zijn (1 postzegel). Ik vond 20 een beetje te veel, dus voor deze swap krijg je 10 maatjes en verstuur je dus 10 enveloppen (als er geen 10 mensen mee doen zijn het er dus minder). Een paar voorbeelden van dingen die je kan versturen zijn; washi samples, stickers, papiertjes, embellishments, enz. Je mag er ook DIY's in doen. Zorg er voor dat er in elke envelop ook een kaartje met je swapbot naam en de naam van de swap zit.

Ik heb het op dit moment heel druk en ik ga binnenkort op vakantie, dus je hebt tot 20 augustus om je op te geven. Ook heb je een maand de tijd voor de swap, zodat je genoeg tijd hebt om 10 leuke enveloppen te versturen. Versier de enveloppen zodat het ook echt een feestje in de brievenbus is!

Je mag op Pinterest borden maken met wat je leuk vindt en niet leuk vindt (zorg dat het duidelijk is wat je wel leuk vindt en niet leuk vindt), zodat je maatjes je envelop beter op je aan kunnen sluiten. Mocht je geen Pinterest hebben, zorg dan dat je profiel uitgebreid ingevuld is (je moet naar beneden scrollen om alles te kunnen zien). Als je wel Pinterest borden maakt moet je die uiterlijk 27 augustus naar je maatjes sturen (via email of swapbot bericht), zodat ze nog genoeg tijd hebben om alle enveloppen te maken. Stuur je enveloppen pas na 28 augustus, zodat je zeker weet dat mensen je niet nog Pinterest borden gaan sturen. Het is namelijk niet zo leuk als iemand een Pinterest bord maakt, maar je die pas ziet als de swap al verstuurd is. Deze swap is dus profile-based!

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is! Stuur me gerust een berichtje als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Veel plezier!

Discussion

Ramoontje78 06/18/2018 #

Jammer heb geen Pinterest...

anicka22 06/18/2018 #

Ik ook niet helaas

uiltje 06/18/2018 #

Ik heb wel Pinterest en een extra bord is zΓ³ bij gemaakt. We hebben een kleine Nederlandse groep. 20 Stuks is inderdaad erg veel, dus 10 is beter. Maar halen we dat wel met 42 leden?

cindygroet 06/19/2018 #

Wel een interessante swap, maar heb geen Pinterest en ook geen zin om me daarin te storten. Volgens mij zou het niet nodig zijn als je een goed profiel hebt.

marianne81 06/19/2018 #

Leuk idee, wat de pinterest borden betreft, is het een idee om als voorwaarde te stellen dat je of een uitgebreid ingevuld profiel hier op swap bot hebt met genoeg aanwijzingen wat je leuk vind en wat niet? Of zo'n pinterest bord? Ik heb zelf namelijk volgens mij wel een heel duidelijk profiel met daarin ook aangegeven wat ik leuk vind en wat niet. En op deze manier kunnen ook mensen meedoen die geen pinterest hebben en ook geen pinterest profiel willen.

Moni 06/19/2018 #

Ik vind dit ook een leuke swap maar vind pinterest zo'n gedoe. Gewoon profiel zou toch goed moeten zijn?

Katja 06/19/2018 #

@Moni @marianne81 @cindygroet @anicka22 @Ramoontje78 Ik heb de swap info gewijzigd! Je hoeft nu geen Pinterest bord te maken, maar het mag natuurlijk wel. Als je geen Pinterest bord maakt, moet je een uitgebreid profiel hebben. @uiltje als er niet genoeg mensen mee doen krijg je gewoon minder maatjes en hoef je dus minder enveloppen te versturen.

Wendypluk 06/25/2018 #

Ik was al allerlei leuke dingen aan het bedenken om mee te sturen of te maken voor deze swap, tot ik ging wegen... 20 gram is echt weinig! Dat wordt een leuke uitdaging, om zoveel mogelijk te sturen binnen de 20 gram :-) Ik heb er zin in!

Roxefrox 06/26/2018 #

Super leuk! Een echt feestje lijkt me, Ik doe heel graag mee :)

Katja 06/26/2018 #

Leuk dat jullie meedoen! 20 gram is inderdaad echt heel weinig!

ThePaperLetterBlog 06/27/2018 #

We zijn al bijna met 10, wat leuk! Ik heb er zin in, lekker veel post de komende tijd!

Katja 06/27/2018 #

Ja, zeker leuk! 10 enveloppen in de brievenbus!

uiltje 07/ 7/2018 #

We zijn de 10 gepasseerd! Voor wie op de kleintjes wil letten, een beetje op tijd kan verzenden en omdat het wat langer duurt: als je een mogelijkheid hebt tot het verzenden met Sandd: 10 x 0,60 = 6,00 met Sandd 10 x 0,83 = 8,30 met PostNL

ThePaperLetterBlog 07/14/2018 #

Ik heb nog wel een vraagje! Is het vooral de bedoeling om er goodies in te doen, of gaat het (ook) echt om het ontvangen van vrolijke post? :) Ik vind het zelf namelijk altijd wel leuk als er ook iets persoonlijks in zit, zoals een briefje of een versierde envelop enzo!

Katja 08/ 6/2018 #

Het is de bedoeling dat je de enveloppen versiert en er een persoonlijk briefje in doet. Je mag zelf bepalen hoe lang de brief wordt). Verder gewoon tot 20 gram vullen met goodies! Dan ontvang je dus een heleboel vrolijke post!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: