Swap-bot Time: September 23, 2019 1:13 pm
www.swap-bot.com

Thee + versierde envelop

Launch gallery slideshow

Group:Nederlandse Swappers
Swap Coordinator:ThePaperLetterBlog (contact)
Swap categories: Food 
Number of people in swap:5
Location:Regional - NL
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:April 30, 2019
Date items must be sent by:May 12, 2019
Number of swap partners:1
Description:

Hoi allemaal! Ik vind thee-swaps altijd leuk, dus ik dacht laat ik er weer een organiseren ;) Deze is simpel, je verstuurd wat zakjes thee in een versierde envelop!

Wat gaan we doen? * kies 4 verschillende zakjes thee. Liefst aangepast op het profiel van de ontvanger, maar als dit niet kan is wat je in huis hebt ook okΓ©. Probeer er wel een leuke verzameling van te maken, 4 zakjes "gewone groene" thee is misschien wat saai. Het mag ook losse thee zijn: zorg dan dat het in een schoon, goed gesloten zakje zit en genoeg voor 1 kopje. * versier de envelop! Omdat het een vrij simpele swap is, is het wel de bedoeling dat je hier wat werk aan besteed (alleen washi of stickers plakken is misschien wat weinig). Het hoeft geen kunstwerk te zijn, maar probeer er iets vrolijks van te maken met papier of andere knutselspullen!

Ik gok dat je met 2 postzegels een heel eind moet komen. Vergeet niet, om er een klein briefje in te doen met je naam & swapnaam. Je mag er iets extra's bij doen, maar dat is niet verplicht. Vragen? Stel ze gerust!

Iedereen mag meedoen, maar ik behoud me wel het recht om mensen te weigeren als ze bijvoorbeeld lage ratings hebben. Als je bepaalde thee echt niet lekker vindt, zet dit dan in je profiel! ;)

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: