Swap-bot Time: March 20, 2023 7:24 pm
www.swap-bot.com

🎁 NS: Adventskalender 11 + 12

Launch gallery slideshow

🎁 NS: Adventskalender 11 + 12
Group:Nederlandse Swappers
Swap Coordinator:DakotaSkye93 (contact)
Swap categories: Crafts  Food  Seasonal 
Number of people in swap:2
Location:Regional - Nederland
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.80
Last day to signup/drop:October 13, 2022
Date items must be sent by:October 31, 2022
Number of swap partners:1
Description:

Tessssssa organiseerd ieder jaar een leuke adventskalender swap, omdat Tessa deze dit jaar niet organiseerd zal ik deze swap organiseren! Ik kijk er ieder jaar weer naar uit. Onderstaande tekst is gebaseerd op de eerdere swaps van Tessa.


In deze swap serie maken we in iedere ronde 2 dagen voor de adventskalender, er zullen 12 rondes zijn. Je kan met allemaal mee doen voor een complete kalender, of voor enkele omdat je zin hebt om te swappen. Ik hoop natuurlijk dat iedereen elke swap mee zal doen! :)

Voor deze swap stuur je je partner 2 kleine envelopjes met daarin een zakje thee/koffie/chocolademelk en een extra 'goodie'. Je maakt dus 2 dagen van de adventkalender. Deze kleine enveloppen stop je in 1 grote en deze stuur je naar je partner.

Deze kleine envelopjes decoreer je aan de voorkant, of gebruik een bijzonder papiertje om ze te maken. Je zorgt er ook voor dat er de juiste nummers op staan. De decoratie hoeft niet in Kerstthema te zijn, maar mag natuurlijk wel!

Maak in de linker bovenhoek een gaatje met een perforator. Dan kunnen we alle enveloppen aan een ring, of een touwtje hangen. Zo kunnen we er in december telkens 1 'afscheuren', De afmeting van de envelop mag je zelf weten, zolang het kleinigheidje er maar in past.


Haal voor de goodies inspiratie uit onderstaande lijst. Je mag uit de lijst wat kiezen of je kijkt naar het profiel van je partner. Kies iets dat jouw partner leuk zal vinden.

washi samples
sticky notes
die cuts
stickers
paperclip
labels
adres labels
iets geks
iets met kerstthema
houten figuurtje
gezichtsmasker
klein Kerstcadeautje
rhinestones
snack

Dus even in het kort:

  • De afmeting van de 2 enveloppen is senders choice, maar zorg wel voor een gaatje in de linkerbovenhoek. Vergeet ook niet de 2 enveloppen het juiste cijfer van de advent te geven.
  • Thema van de decoratie is senders choice, maar het is altijd lief om even naar het profiel van je partner te kijken.
  • Doe in beide enveloppen een zakje thee, koffie of chocolademelk.
  • Kijk voor inspiratie voor de goodies naar de lijst of het account van je partner. Doe in beide enveloppen een goodie.
  • Verstuur beide enveloppen in één grotere envelop naar je partner. Let op dat je de swap erbij benoemd.

Als er vragen zijn hoor ik het graag!


Voor deze swap heb je een rating nodig van minstens 4.98 en geen enkele onverklaarde 3. Een 1 is alleen acceptabel als de partner niet meer actief is op swapbot en je alles geprobeerd hebt om deze rating te fixen.

Je mag geen late swaps hebben op je dashboard bij aanvang van deze swap. Als je een late swap hebt met een goede reden, stuur me dan een berichtje en ik zal kijken of ik je alsnog mee kan laten doen. Een berichtje aan mij is geen garantie tot het meedoen aan deze swap.

Discussion

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: