Swap-bot Time: April 26, 2024 7:53 pm
www.swap-bot.com

Kringloop goudmijntjes

Launch gallery slideshow

Kringloop goudmijntjes
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Kimminita (contact)
Swap categories: Thrift Store 
Number of people in swap:10
Location:Regional - Netherlands
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:March 31, 2010
Date items must be sent by:April 28, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Zoals zoveel creatieve geesten is ronddwalen in een kringloop winkel altijd een groot plezier voor mij. De tijd vliegt er en de voorwerpen die je er kunt vinden zijn soms tijdloos, of waren uit de tijd en je maakt ze zelf weer helemaal hip en hot. Toen ik een Amerikaanse swap zag met dit onderwerp dacht ik dat die voor de Dutchies ook leuk zou zijn.

Voor deze swap ga je naar de kringloop winkel of een vlooienmarkt bijvoorbeeld. Neem als richtlijn 1,50 euro en ga voor je partner op zoek naar iets leuks. (meer uitgeven mag natuurlijk als je dat wil) Misschien kun je iets vinden dat iemand spaart, iets in iemands favoriete kleur of iets dat gebruikt kan worden voor de hobby die je partner heeft. Het mag natuurlijk ook een complete verrassing zijn als je iets vindt waarvan je zelf al dolenthousiast wordt.

Vervolgens mag je het opsturen of misschien up-cylcen (pimpen) als je er graag alsnog iets creatiefs van maakt. Doe waar jij blij van wordt.

Ik stel voor dat we de verzendkosten laag houden door het een brievenbus swap te maken omdat we al wat uitgeven in de kringloop winkel.

Je hebt een maand de tijd om langs de kringloop te kunnen. En wie weet is er met Pasen nog iets bij je in de buurt waar je kunt tweedehands shoppen.

Discussion

homemadebyNancy 03/23/2010 #

Leuk idee! Ik vind het ook altijd superleuk bij de Kringloopwinkel! Ben er nu al een tijd niet geweest, dus dit is een mooie gelegenheid! Ik doe mee!

kyroushka 03/23/2010 #

Ha, dat klinkt aanlokkelijk, ik heb direct al ideetjes, ik doe ook mee.

littleZ 03/23/2010 #

Leuke swap! I'm in!

Irina 03/25/2010 #

Leuk! Ik ben vandaag gelijk eens naar een kringloopwinkel gegaan. Ik heb nog geen dingen gezien die in een envelope kunnen en die ik zou kunnen oppimpen, aanpassen of wat dan ook. Maar dat hoeft ook nog niet, want ik moet eerst de voorkeuren van mijn swappartner weten. Binnenkort komen er wel weer vlooienmarkten aan en wie weet vind ik iets heel leuks voor mijn swappartner. Dus: vlooienmarkten, here I come!

Kimminita 03/26/2010 #

@Irina Ik vond er laatst een zak vol garenklosjes. Niet nieuw, gebruikt, maar in zoveel kleuren. Iemand die graag handwerkt is daar bijv vast blij mee. Ook had ik bijna een pond knopen voor 2 euro. Soms zie je tassen die je mooi kunt maken of een houten muurhanger. Sieraden hebben ze bij ons ook als iemand die graag heeft of zelf maakt en blij is met de kralen. Oopimpen is geen verplichting bij deze swap. Maar als je die creativiteit ziet, vooral niet laten gaan zou ik zeggen.

Leuk dat er al enthousiastelingen zijn!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: