Swap-bot Time: April 25, 2024 4:41 pm
www.swap-bot.com

Vakantiesouvenirs swap

Launch gallery slideshow

Vakantiesouvenirs swap
Swap Coordinator:Guusje (contact)
Swap categories: Seasonal 
Number of people in swap:8
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:May 15, 2010
Date items must be sent by:August 31, 2010
Number of swap partners:1
Description:

Ga je deze zomer op vakantie, in eigen land of het buitenland? Neem dan twee leuke souvenirs mee voor je swap partner. De bedoeling is dat je 1 souvenir koopt (waarde ongeveer 5 euro) en 1 souvenir maakt van iets wat je gevonden hebt op je vakantiebestemming (tak, schelpen, lege fles, mooie bladeren/bloemen enz.). Je kunt het vanaf je vakantiebestemming opsturen naar je partner maar je mag dat ook doen als je weer thuis bent. Doe er een toeristische ansichtkaart bij zodat je partner weet waar je was.

Doordat de vakantieperiode van ongeveer juni t/m augustus loopt, kan het lang duren voor je je pakketje krijgt.

Discussion

homemadebyNancy 04/14/2010 #

Wat een leuke swap!! Wij zijn vorig jaar niet geweest en gaan dit jaar naar Portugal, ben nu al heel erg benieuwd of ze daar leuke winkeltjes met leuke stofjes of zo iets hebben ;-)

Guusje 04/14/2010 #

Portugal lijkt me prachtig, ben ik nog nooit geweest. Ik ga naar Zweden in mei. Mijn swap partner heeft mazzel dus, die krijgt al snel haar pakketje :)

homemadebyNancy 04/14/2010 #

Zweden lijkt mij ook heel erg mooi!! Daar wil ik echt nog een keer heen!! Ik ga pas 10 augustus, dus de mijne moet heeeeel lang wachten ;-)

Guusje 04/14/2010 #

Dan is de verrassing des te groter :)

Zweden zou je absoluut een keer moeten bezoeken, het is er zo mooi en rustig. Mijn zus woont er al bijna 5 jaar en ik kom haar 2 keer per jaar opzoeken. Ben dus eigenlijk niet echt meer een toerist. Maar dit jaar maak ik een tussenstop in Kopenhagen dus misschien dat ik daar wel iets leuks vind voor de swap.

ViolaOdorata 04/20/2010 #

Mijn vakantie is een lang weekend naar Summer Darkness (festival) in Utrecht dus zal niet de meest spannende worden.

Moonya 04/22/2010 #

wij blijven thuis dit jaar, zou dat ook tellen als vakantieadres?

homemadebyNancy 04/29/2010 #

Wat een bofkont ben jij, Guusje!! En dan nu een tussenstop in Kopenhagen! Leuk zeg!! Volgens mij vertrek je bijna? Dus ik wilde je alvast een hele fijne, 'succesvolle' (stofjes enzo ;-) vakantie wensen!! Viola; Utrecht moet een hele leuke stad zijn, zeggen ze, met hele leuke winkeltjes!!! ;-) En Moonya; wij zijn vorig jaar ook niet geweest en toen was het prachtig weer, dus dan hoef je ook niet weg, toch?! ;-)

mirry 05/ 6/2010 #

Wij gaan maar liefst 3 weken op vakantie met ons Puckie (mini caravan) naar Frankrijk en Spanje. Dus ik moet toch wel iets leuks kunnen vinden voor de swap! Nog tips voor leuke stoffenwinkels in barcelona?

ViolaOdorata 05/ 6/2010 #

@homemadebyNancy Utrecht is wel leuk ja, heb er op school gezeten dus ken de stad ook best goed. We gaan er in de zomer al weer een aantal jaar (dit wordt het 5e) dat we naar dit festival gaan. We hebben wel het meest relaxte hotel daar, in een werfkelder tegenover Tivoli

@Moonya als het als vakantie voelt telt het als vakantie.

Guusje 05/ 9/2010 #

Thuisblijvers mogen zeker meedoen!

Marjoleinaneth 05/10/2010 #

Ik ga dit jaar op huwelijksreis! Eerst naar Istanbul en vanuit daar gaan we met een cruiseschip naar Griekenland, Egypte en Israël dus dat moet zeker lukken om iets leuks te vinden voor mijn partner :D Diegene moet nog wel even wachten trouwens van we gaan pas in augustus!

Guusje 05/16/2010 #

Wauw, dat kllikt geweldig. Wanneer gaan jullie trouwen??

Marjoleinaneth 08/ 8/2010 #

haha wow late reactie, maar we zijn 12 mei getrouwd en omdat ik nog op de universiteit zit gaan we in de zomervakantie weg, precies 3 maanden na de bruiloft, wat aanstaande donderdag al is! Heb er zin in!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: