Swap-bot Time: March 28, 2024 11:30 pm
www.swap-bot.com

Het Ideale Kookboek

Launch gallery slideshow

Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Bloempje666 (contact)
Swap categories: Food  Challenges  Books 
Number of people in swap:5
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Rating requirement:4.70 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:March 23, 2011
Date items must be sent by:May 14, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Deze swap is voor iedereen die dol is op koken en het samenstellen van een receptenboek. Je gaat dus geen receptenboek kopen, maar 1 maken voor je swap partner. Hoe je het maakt is aan jou: met de hand schrijven, knippen/plakken, alles mooi versieren en decoreren... Laat je fantasie de vrije loop en maak er iets moois van!

  • Iedereen heeft hiervoor 1 swap partner

  • Iedereen die mee doet moet hieronder vermelden welke keuken(s) je lekker vind (italiaans/thais/nederlands/mexicaans/keniaans/...), de swap is dus wel op het profiel van je partner gebaseerd.

  • Iedereen moet de ingredienten noemen die niet in de recepten mogen voorkomen (omdat je ze niet lust of allergisch voor bent) zodat men daar rekening mee kan houden.

  • Om het een beetje eerlijk te houden wil ik de volgende eisen stellen aan het boekje (dat je mag maken of je kan een leeg boekje/schriftje kopen): minimaal het formaat van een schoolschrift. Zorg er alleen wel voor dat het een beetje stevig is. Dus een schriftje moet er nog een wat steviger kaftje omheen krijgen.

  • Er mogen natuurlijk wel lege pagina's achterin over blijven zodat de eigenaar het boekje nog aan kan vullen. Laten we zeggen dat er minimaal 15 recepten in moeten staan.

Ik hou de minimale swap rating van 4.7 aan, maar newbees zijn wat mij betreft welkom. Als iemand nog leuke aanvullende ideeen heeft, hoor ik het graag!

Pagina's om ideeën op te doen:

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3

Discussion

Kimmakesstuff 03/ 2/2011 #

Wat een superleuk idee! Is het mogelijk om de uiterste verzenddatum iets later te zetten? Als het niet kan, ook prima hoor, maar dan heb ik wat meer tijd ;-)

Ik ben nergens allergisch voor, ben alleen niet dol op gember, ui of stampotten (maar een beetje ui of gember mag er wel inzitten hoor, als het maar niet de hoofdsmaak is). Ik vind italiaans/mexicaans/indiaas eten erg lekker maar vind het ook leuk om juist iets anders te proberen!

sandra2504 03/ 2/2011 #

oo wel heel erg leuk zeg!! alleen ik was wel benieuwd naar wat ideeen, alleen de linken doen het helemaal niet bij mij :(

Lise 03/ 2/2011 #

De links worden kapot gemaakt door de website; Die kan niet met underscores omgaan. Als een underscore plaatst voor de cursieve en na de cursieve tekst doet ie het helemaal :)

Bloempje666 03/ 3/2011 #

Ik heb de linken aangepast en de bullitpionts er voor weg gehaald. Het leek of het mede daar door fout ging... Ze werken nu in ieder geval wel weer!

@Kimmakesstuff Hoeveel later zou je de swap willen hebben? Wat mij betreft is iets later namelijk ook prima hoor. Laat maar even weten, dan pas ik het aan :)

Kimmakesstuff 03/ 3/2011 #

Ehm, misschien een weekje of 2 erbij? Dank je ;-)

Bloempje666 03/ 3/2011 #

Aangepast!!! :)

saffiertje 03/ 3/2011 #

wow wat leuk, ik heb verder geen restricties wat betreft ingredienten. Lust alles en ben nergens allergisch voor. laat me graag verassen wat betreft de keukens! ben wel altijd op zoek naar leuke bentorecepten!!!!! Mag je ook een boekje maken dat je per blz. lamineert??? ik vindt het zelf altijd prettig, dan blijft je recepten boek mooi! groetjes Miranda

Bloempje666 03/ 7/2011 #

@saffietje : tuurlijk mag je de pagina's lamineren! Maak het zo mooi als je zelf wil, als het verder maar aan de swap eisen voldoet :)

Bloempje666 03/ 7/2011 #

oh, laat ik zelf ook even het een en ander hier posten: Ik ben dol op vele keukens, maar ik laat me ook graag verrassen dus voor mij is iedere keuken en alles door elkaar welkom! :) Verder eet ik geen varkensvlees en geen schaaldieren.

ben zooo benieuwd hoe de resultaten zullen zijn van deze swap!!! Allemaal wel een foto maken he!!! :D

zomooizohip 03/16/2011 #

O, kan het toch niet laten om mee te doen. Ik ben gek op de italiaanse keuken, mexicaans en stampotten. Tja geen handige combi, maar champignons, rijst en kip worden hier niet echt gegeten. Verder gek op lekkere toetjes en cupcakes met vooral chocolade als ingerdient, dus van mij mag er ook wel wat zoetigheid in!

Romana 03/17/2011 #

Ik was eerst aan het twijfelen, maar aangezien we nog ruim de tijd hebben doe ik ook mee!

Ik sta open voor alle soorten recepten, maar ik heb natuurlijk ook wel een aantal dingen wat ik lekker vind zoals: italiaans, kip, pasta, toetjes en dingen om te bakken (zowel als voor-, hoofd- en nagerecht!) Waar ik niet van hou is pittig eten, daar kan ik niet tegen ivm mijn darmen. En ik houd niet van ui, maar als daar maar een hele kleine hoeveelheid van in moet is dat geen probleem. Verder zal ik zeggen, leef je uit!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: