Swap-bot Time: March 29, 2024 6:11 am
www.swap-bot.com

A Big Bag of Candies swap #1

Launch gallery slideshow

Swap Coordinator:ticru81 (contact)
Swap categories: Food  Themed  Boxes 
Number of people in swap:4
Location:Regional - EUROPE
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.95
Last day to signup/drop:August 15, 2014
Date items must be sent by:August 27, 2014
Number of swap partners:1
Description:

Simply, you have one partner and send him 1 kg of a variety of candies and chocolates.

Everything has to be storebought ,so no unwrapped candies. You can send a variety of chocolate bars, candy bags, lollipops, Your favorites etc. However, look at your partner's profile and check the likes and dislikes.

You must have a rating of at least 4.95 and have done atleast 3 type 3 package swaps. I will check profiles and if you have an empty or brief profile, you will be removed. There is no minimum or maximum spend, but try to choose a varied selection of good candies.

This swap is only for Europeans, so I try to minimize the slight postage costs.

No flakers plz! Sweet summer to all! :)

Discussion

devilspigeonhole 08/ 1/2014 #

4.50 is a frighteningly low rating requirement for such a big (postage wise) swap. :(

Lizard 08/ 1/2014 #

Even partially suspended swappers often have ratings than 4.5

ticru81 08/ 3/2014 #

Understand. Thing has been changed.

UrsaMinor 08/ 6/2014 #

Olethan tietoinen, että jos lähettää yhden kilon karkkia, tulee päälle vielä pakkausmateriaalien paino, ja koko homman lähettäminen Euroopan sisälläkin maksaa 19 euroa Priority- ja 17 euroa Economy-luokassa? Aika kallis swappi, postikulut tulevat olemaan paljon enemmän kuin sisältö.

ticru81 08/10/2014 #

Kyllä olen tietoinen asiasta paljon muualle paketteja lähettäneenä. Vielä suuremmat postikulut olisivat kansainvälisenä. Ja varmasti jokainen joka maansa postikulut tietää (joillakin halvemmat, valitettavasti meillä Suomessa hiton kalliit), osaa itse päättää liittyykö mukaan vai ei. Itse tykkään osallistua swappeihin joissa voipi lähettää isompia settejä ja todellakin tiedän mitä milloinkin postikulut niihin kustantaa. Pahalla en sano, mutta sinulta UrsaMinor, hieman oli ehkä turha kommentti. Täällä on varmasti omaan budjettiisi sopivia swappeja yllin kyllin, joten sieltä vain pomimaan. :) Muksaa syksyn alkua!

UrsaMinor 08/12/2014 #

On varmasti, mietin vain sitä, että tiedän monen arvioivan swappeja sen mukaan, mitkä ovat postikulut suhteessa sisällön hintaan. Kaikki eivät myöskään tiedä oman maansa postikuluja tai tule huomioineeksi painorajoja ja pakkausmateriaalien painoa; sen huomaa jatkuvasti yleisellä forumilla, kun ihmiset kertovat miten yllättyivät pakettia postiin viedessään.

Kiinnitin huomioni tässä lähinnä siihen, että sisällön paino on jo painorajalla, joten pakkauksen kanssa menee seuraavalle portaalle, eli kahden kilon rajaan. En olisi sanonut mitään, jos sisällön paino olisi ollut esim. 800 g, jolloin koko homma olisi pakkausmateriaaleineen mennyt todennäköisesti yhden kilon alle, eikä postikuluihin olisi jäänyt ns. tyhjää tilaa. Ja tämä toki vielä vain siinä tapauksessa, että saa lähetettyä ne litteästi alle 3 cm paksuisessa paketissa.

Ei toki ollut tarkoitukseni pitää sinua tyhmänä tai hyökätä, vaan kysyä vain ihan todella, että oletko tullut ajatelleeksi. Tietysti muissa maissa voi olla eri painorajat ja muutenkin eri kokorajoitukset, joten ihan suomalaisen swappaajan kannalta tätä mietin.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: