Swap-bot Time: April 24, 2024 12:23 pm
www.swap-bot.com

4 FQ swap

Launch gallery slideshow

4 FQ swap
Swap Homepage:http://dutchswappers.blogspot.com/
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:Kimminita (contact)
Swap categories: Fabric 
Number of people in swap:8
Location:Regional - Netherlands
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.80 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:January 15, 2012
Date items must be sent by:January 20, 2012
Number of swap partners:1
Description:

Voor deze swap zoek je 4 Fat Quaters stof (ong.47x55cm) uit je voorraad en die stuur je naar je partner. Doe het wel profiel gericht.

Je mag hieronder een voorkeur voor kleur of patroon aangeven. Je partner is niet verplicht zich daaraan te houden, want misschien heeft ze dit niet op voorraad. Zet wel je lievelingskleuren in je profiel zodat daar in ieder geval aan voldaan kan worden.

Newbies mogen ook meedoen. De tijd hou ik express kort. Lekker snel swappen!

Discussion

Joozz 01/ 5/2012 #

Leuk! Ik ben dol op stof en heb zoveel patronen waar je maar hele kleine stukjes voor nodig hebt. Ik hou van bont en vrolijk, qua print niet te kinderachtig, mijn jongste dochter is alweer 10 jaar. In mijn profiel staat het allemaal wat uitgebreider omschreven. Groetjes, Josette

Kimminita 01/ 5/2012 #

Ik hou van lekker naturel en grijstinten in stof. Natuurlijk linnen vind ik ook mooi. Op mijn profiel staat meer informatie en op mijn Pinterest board zie je ook een 'in my favorite colors' bord met andere kleuren die ik mooi vind. Turkoise bijvoorbeeld.

wenot 01/ 5/2012 #

Ik hou erg van mosterdgeel. Vintage bloemetjes vind ik ook helemaal leuk, en japanse stofjes, ik heb een uitgebreide stoffen wenslijst op mijn profiel.

8r1id 01/ 5/2012 #

Leuk, dan ben ik net terug, dus kan ik lekker meedoen! Ik hou van gekleurde stof, geen bloemen ouzo, maar meer de 'I Spy' stijl. Wel alles katoen! Jongens "I Spy" stoffen staan hoog op mijn wensenlijst

wiezewijs 01/ 6/2012 #

Leuk! Ik hou van stofjes met kleine printjes, kawaii en bloemetjes. Vooral de bloemetjes stoffen in de stijl van de blikken van Froy en Dind. Verder vind ik alle kleuren leuk.

Xavkyco 01/ 8/2012 #

Ik geloof dat ik me opgegeven heb, weet nog niet zo goed hoe het werkt :-) Ik wil dus graag mee doen. In me profiel staat waar ik van hou....bijna alles dus :-)

Groeten Corinne

Kimminita 01/ 8/2012 #

@Xavkyco klopt, je staat tussen de participants dus je hebt je idd opgegeven ;)

saffiertje 01/12/2012 #

ALTIJD leuk die FQ's!!! Ik ben gek op polkadots(rood-wit, wit rood, blauw wit...) woodland, roze, ruitjes, op mijn pinterest vindt je veel ideetjes fabricboard... Mooie linnenstoffen, voor de meiden iets met roze....

CreaCuties 01/16/2012 #

ik hou van katoenen stoffen, en linnen. mooie kleuren vind ik grijsblauw, wit, grijs, olijf groen, donker paars, oud blauw, lavendel. Ik ben niet van de matroushka's en de cupcakes enzo, dat is niet mijn stijl, evenals pipachtige dingen. Een print op een stof vind ik erg mooi, soms wat drukker, soms wat rustiger, das net hoe mijn bui is. jerseyachtige stoffen zijn niet aan mij besteed!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: