Swap-bot Time: April 23, 2024 5:09 pm
www.swap-bot.com

Maak iets voor mijn.....

Launch gallery slideshow

Maak iets voor mijn.....
Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:8r1id (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:5
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:August 9, 2012
Date items must be sent by:September 30, 2012
Number of swap partners:1
Description:

(tekst eerlijk gestolen van LittleZ's originele swap)

Maak iets voor mijn... Vul maar in! moeder, vriend, zusje, baby, auto, haar, werk, fiets ...

Bij deze swap mag jouw swappartner bepalen waar jij iets voor moet maken! Wat je maakt en in welke techniek dat mag jij dan weer helemaal zelf bepalen. Je maakt 1 ding voor de ..... van je swappartner.

Regels:

het gemaakte moet van goede kwaliteit zijn en netjes afgewerkt. Het hoeft niet heel groot te zijn; zeg dat er ongeveer 1-2 uur werk in mag zitten en/of een waarde van rond 15 euro moet vertegenwoordigen... het is 'profile based' maar hierbij geldt het comment van je swappartner. Is het (indirect) wel voor je swappartner kijk dan ook naar het profiel!

Extra regel:

Bij het aanmelden van de swap moet je in de comments bij de swap opschrijven voor wat of wie jij graag iets ontvangt (is een swap eis, als je dit niet (goed) doet voor de start van de swap kun je niet meedoen) Geef ook een korte beschrijving met bijvoorbeeld voorkeuren voor kleuren. Voordeel: ik begin dus je kunt vast afkijken ;)

BELANGRIJK! wat je vraagt moet haalbaar zijn, dus geen ingewikkelde of specifieke eisen... Dus geen ' gehaakte blauwe haarband voor mijn nichtje' want je mag er niet vanuit gaan dat je swappartner ook kan haken... Wel goed is 'Maak iets voor mijn nichtje. Ze houdt van sieraden en dingen in haar haar. Ze heeft lang haar met krullen en ze houdt het meest van blauw en van vlinders'

Have fun!

Discussion

8r1id 07/30/2012 #

Maak iets voor ....een stoer BBQ-/tuinfeest. Onze tuin is landelijk en groot en er komen vaak mensen eten al het mooi weer is. De tuinbanken zijn erg groot en van steigerhout en we willen de sfeer rondom nog wat stoerder en kleurrijker maken. De beplanting is landelijk en redelijk wild. We hebben kippen en cavia's in de tuin en veel bomen en struiken. Het huis is een verbouwde boerderij met witte kozijnen en donkerbruine luiken, maar qua kleur kun je het mij niet snel te gek maken, Leef je uit!!

hetkleinemeisjeuitdegrotestad 07/31/2012 #

maak iets voor mijn hond... we hebben een alaskan malamutepup van 8 maanden. het is een hele grote ern sterke hond. maar een enorme sgat. maar door zijn kracht zijn zelfgemaakte riemen of halsbanden helaas geen optie:( omdat hij die zo stuk kan trekken of bijten. en het zou zonde zijn als hij je mooie creatie niet aan kan. Al het andere wat je kan bedenken voor een hond zou helemaal top zijn!

Omdat het een beetje lastig is wil ik ook mijn vriend nomineren. Hij krijgt bijna nooit post en ik krijg elke keer maar pakketjes:) hij houd van gamen. op de pc , playstation en Xbox. Vooral spellen zoals rose online, skyrim of mario vind hij erg leuk. daarnaast maakt hij graag de puzzels van Jan van Haasteren hij spaart deze ook en heeft er al 35 in alle soorten en grootte. ook heeft hij de grootste puzzel ter wereld van 32.000 stukjes. verder is hij een echte gadget man en houd van dieren. Ow en is een enorme fan van wiite en melk chocola.

Jullie kunnen vast leuke dingen bedenken. Heb je nog vragen mag je altijd een berichtje sturen

kiddiesenco 07/31/2012 #

Maak iets voor ... mijn jongste dochter (van 6 maanden). Beetje moeilijk om te zeggen waar haar voorkeur ligt, maar met onderstaande moet iedereen zich volgens mij vast wel kunnen uitleven; maat 62/68, jurkjes & mutsjes, roze/zilver/paars, uiltjes!! & vlinders, gehaakt, lief!, slabbetjes en alles wat ze in haar mond kan stoppen uiteraard :-)

Madelon 08/ 1/2012 #

iets voor mijn raam deze is lang en smal 150 hoog en 60 breed deze zit bij mijn deur en je kan er zo door heen kijkken.dit vind ik hinderlijk.maar wilt er ook .geen gordijn omdat je eranders helemaal niet meer door kan kijkken.dus het moet door heen geken kunnen worden maar ook weer niet.

Madelon 08/ 3/2012 #

en nog wat vergeten! je kunt ook iets maken voor mijn boodschappen. ik zoek een hele grote boodschappen tas voor de grote boodschappen. dus deze tas moet echt groot en sterk zijn ik hou van kleurijk dus kijk maar

IlonaH 08/ 4/2012 #

Iets voor mijn zoon Alexander graag. Die wordt 30 september 13. Gaat dan net naar de brugklas, in een trajectgroep. Iets om hem te helpen organiseren zou prima zijn (pdd-nos en erg vergeetachtig). Hij houdt van geel, draagt een bril, en heeft geen grote schooltas nodig omdat de boeken op school blijven. Maar ja, een lunchdoos moet hij toch meenemen. Hij houdt van lezen, k'nex en geeky gadgets.

HoppinUp 08/ 9/2012 #

Maak iets voor mijn... Pleisters!!! Ik weet het, raar, maar mijn kinderen zijn dol op mijn pleisters. We hebben ze in alle soorten en maten en het is wonderbaarlijk hoe snel de pijn weg is met een mooie pleister! ;-)

Dus.... Om ze thuis in te bewaren of onderweg mee te nemen, wat dan ook. Maak iets voor mijn pleisters!

(mijn dochter is ze aan het pakken as we speak... Mijn zoon van twee is nogal een brokkenpiloot.)

saffiertje 08/ 9/2012 #

Maak iets voor mijn neefje dat in oktober geboren gaat worden! Naturel kleurtjes zijn favortiet voor het kamertje met mooi ruitjes donkerblauw. Mijn zusje is gek van franse teksten als bebe etc... Een leuke luierzak ofzo om in de luiertas mee te nemen, een stoere knuffel....kleertjes maatje 62-68 ( schijnt een groot knulletje te worden!)

IlonaH 09/11/2012 #

Heb een beetje laat op "verzonden" geklikt! Maar ze heeft het al lang en breed in gebruik heb ik gehoord :) Het was op tijd verzonden!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: