Swap-bot Time: April 24, 2024 5:02 pm
www.swap-bot.com

Maart Zentangle Swap

Launch gallery slideshow

Maart Zentangle Swap
Group:Dutch Zentangle Swappers
Swap Coordinator:poppentje (contact)
Swap categories: Zentangle 
Number of people in swap:10
Location:Regional - The Netherlands
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:March 6, 2014
Date items must be sent by:March 23, 2014
Number of swap partners:1
Description:

DZS MAART swap

SPECIFICATIES :

Formaat: 9cm. x 9cm.

Aantal: 1

Type: Stippelen.

Kleuren: zwart/wit

Alles mag, als het maar gestippeld is. Leef je uit!


Wat schrijf je minimaal achter op je creatie: Je naam en groepsnaam. De datum en de letters DZS (=Dutch Zentangle Swappers).

Bescherm je creatie door ze in plastic te versturen zoals bijv. een boterhamzakje. Netjes op de bodemvouw en in een van de twee hoeken. Als je het zakje ruim om je creatie weg knipt kan je de rest omvouwen en vanachter met een plakbandje vastzetten. Het is ook handig om de plastic mapjes, die om kaarten zitten die je in de winkel koopt, te bewaren voor dit doeleinde. Doe, als versteviging een stukje karton (knip uit een leeg brinta pak o.i.d.) ter grote van de envelop bij je creatie bijv.

Als je vragen hebt stel ze op ons forum. Dan houden we de vragen en antwoorden centraal zodat ook anderen die kunnen lezen.

Maak gebruik van de handleiding om alle stappen op swap-bot te volgen.

Maak iets wat je zelf ook graag zou ontvangen. Heel veel plezier met jullie creaties, geen stress.....maar rust en Zen :)

Groetjes, Jacqueline

Discussion

Reikan 03/ 1/2014 #

Ik wil graag weten of het de bedoeling is de hele tile te stippelen. Ik zag net de inzending van Jacqueline en daar is maar af toe gestippeld. In dat geval zal ik wel mee gaan doen, maar als de hele tile alleen gestippeld wordt, dan deze keer niet.

AlySap 03/ 1/2014 #

Ik vind dit een hele moeilijke! ik zie deze stijl tegenwoordig steeds vaker en wil het graag eens proberen. Het lijkt me leuk om mee te doen, maar of het echt wat word... Iemand een idee waar ik meer info kan vinden over deze stijl?

Carmela 03/ 1/2014 #

De diva of TBO heeft eens een uitdaging uitgeschreven met stippeltjes. Dit is in een bepaalde periode in de vorige eeuw een bepaalde kunstvorm onder schilders geweest. Ik weet echter de naam niet meer, misschien kun je op stippelschilderij of zoiets zoeken?/

Nataschablogg 03/ 1/2014 #

Ik kan het zo niet vinden op het internet maar er is een site waar precies wordt uitgelegd hoe je moet stippelen en schaduw enz. Ik zal maandag voor je zoeken of ik dit op heb geslagen bij de computer

Nataschablogg 03/ 1/2014 #

Gevonden http://enthusiasticartist.blogspot.nl/2012/02/stippling-tutorial.html

AlySap 03/ 3/2014 #

Heel erg bedankt Natascha!!! ik ga gewoon mee doen en hopen dat het wat word :)

zentangle 03/ 3/2014 #

Voor Reikan en anderen, Het voorbeeld bij deze swap is echt helemaal gestippeld.Kijk hier als je hem duidelijker wil zien: http://www.flickr.com/photos/116264839@N03/12286758255/. Dit is niet mijn inzending hoor maar een stippeling die ik ooit eens eerder heb gemaakt. Je kan ook zoeken op pointilisme maar er zijn weinig voorbeelden. Wat mij betreft hoeft het niet helemaal gestippeld, maar toch wel grotendeels. Het hoeft ook niet zentangle gericht te zijn. Wat ik gedaan heb is een string met potlood getekend en deze eerst gestippeld. Daarna de string hier en daar dikker gemaakt en met gestippelde stukjes uitgebreid. Dit is voor mij pas echt 'Zen'. Heerlijk! Ik hoop dat jullie de uitdaging aan willen gaan :)

zentangle 03/ 3/2014 #

Je kan ook nog zoeken op afbeeldingen ; stippling tangle bijvoorbeeld.

zentangle 03/ 3/2014 #

Oeps...Mijn dochter en ik zitten nu gezamenlijk op de laptop en ik zie nu dat ik onder haar naam 2 commentaren heb gegeven. Die zijn dus niet van 'zentangle' maar van 'Poppentje'.

marianne81 03/ 4/2014 #

Je kunt je opgeven tot de 6de toch? Ik twijfel nog of ik mee doe dit keer, niet omdat ik de uitdaging niet leuk vind maar zit een beetje in een hectische periode met veel onzekerheid enzo. Ik wacht eerst even af wat de internist vanmiddag gaat zeggen en wat de plannen gaan zijn voor het verdere traject. Dan kan ik denk ik ook pas een inschatting maken of ik deze maand mijn Zentangle op tijd af en opgestuurd kan krijgen.

ellenwolters 03/ 7/2014 #

sorry, deze sla ik over... Ik heb even voor jullie gegoogled... Diva Challenge 140 was Pointillism style. Je kunt hier de inzending van de diverse mensen bekijken op haar slideshow: http://iamthedivaczt.blogspot.nl/2014/01/slideshow-140.html Succes met stippelen!!!!

ellenwolters 03/ 7/2014 #

Hier een link van Tanglepatterns.com hoe je tewerk kunt gaan. http://tanglepatterns.com/2013/10/going-dotty-exploring-a-stippled-zentangle.html

AlySap 03/ 8/2014 #

Bedankt Ellen!

liesbet1945 03/12/2014 #

Leuk jullie commentaren. Ik doe dus mee maar vind het wel moeilijk. Heb wel eerder gedaan op formaat 30x30 cm en dan in kleur en vind dat toch een stuk makkelijker. In ieder geval : succes iedereen. Ben heel benieuwd naar de resultaten.

liesbet1945 03/18/2014 #

Bedankt Ruth voor je mooie stippelkaart! Ben er heel blij mee.

Ingie 03/19/2014 #

Bedankt Liesbet, hij zit net als de andere swaps in mijn map, waar ik ze allemaal in bewaar. Inderdaad is de foto nog niet gelukt. Deze maak ik met mijn iPad en krijg hem dan niet meer op de laptop op de plek waar ik hem wil. Ga hier iets anders op bedenken. Ook erg druk geweest, dus vandaar nu pas gepost i.p.v. van gisteren. Sorry.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: