Swap-bot Time: April 25, 2024 11:32 pm
www.swap-bot.com

Hefty Hack

Launch gallery slideshow

Hefty Hack
Swap Homepage:http://zentangle-swap.blogspot.nl
Group:Dutch Zentangle Swappers
Swap Coordinator:AlySap (contact)
Swap categories: Zentangle 
Number of people in swap:6
Location:Regional - Nederland
Type:Type 2: Flat mail
Last day to signup/drop:May 31, 2017
Date items must be sent by:June 28, 2017
Number of swap partners:1
Description:

Hoi allemaal

In mijn werkjes maak ik graag gebruik van kleur. Een techniek die ik momenteel veel gebruik is de Hefty Hack. Volgers van de Diva Challenge of Vrij Expressief kennen het misschien al. Anoeska Waardenburg CZT schreef er een blog met duidelijke​ uitleg over.

[http://www.vrijexpressief.nl/home/faux-aquarel]

Het lijkt mij leuk om hier allemaal mee aan de gang te gaan voor de swap van juni. Ik wil niet te veel 'regeltjes' geven, maar jullie gewoon lekker zelf laten experimenteren met deze leuke techniek en de mogelijkheden. Je maakt voor je swappartner 1 zentangle tile of 2 ATC's, je ondergrond geef je kleur met de 'Hefty Hack' en je gebruikt minimaal 3 verschillende zentangle patronen.

Veel tangle en swap plezier!

Heb je nog vragen mag je me altijd een berichtje sturen. Reageren onder deze swap kan ook, maar daar krijg ik geen bericht van dus dan zal je niet zo snel een antwoord krijgen.

Groetjes Aly Sap

Discussion

AlySap 05/21/2017 #

Sorry dames, maar een aanklikbare link plaatsen lukt mij niet helaas. Wil je de blog van Anoeska lezen knip en plak de link dan in je browser zonder de tekens [ ]

knuffelbeerandy 05/22/2017 #

Ali even een vraag bij het voorbeeld doen ze het met stadler stiften maakt het uit wat je gebruikt? of wat kan ik beter gebruiken? Ik heb farber castel bruchpenne en stabilo stifte. alvast bedankt voor je reaktie groetjes Andrea

AlySap 05/23/2017 #

Je hebt stiften op waterbasis nodig hiervoor. Ik zou het gewoon even proberen met de stiften die je hebt, ik ben daar niet bekend mee.

knuffelbeerandy 05/23/2017 #

oke prima dank je

marianne81 05/28/2017 #

@knuffelbeerandy van de stiften die je noemt zou ik de stabilo's dan eerst eens proberen. Mijn ervaring is dat de Faber Castells niet op deze manier reageren op water en de Stabilo's wel mits je aquarelpapier gebruikt.

knuffelbeerandy 05/29/2017 #

Gedaan ging goed.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: