Swap-bot Time: April 29, 2024 2:30 am
www.swap-bot.com

Oprol boodschappentasje

Launch gallery slideshow

Oprol boodschappentasje
Swap Coordinator:Kimminita (contact)
Swap categories: Handbags  Fabric  Handmade 
Number of people in swap:4
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Rating requirement:4.85 (unrated swappers allowed)
Last day to signup/drop:December 30, 2010
Date items must be sent by:January 17, 2011
Number of swap partners:1
Description:

Deze kan opgevouwen als brievenbuspost om de kosten wat laag te houden internationaal

Aan de hand van dit tutorial maken we voor onze partner een mooi oprolbaar boodschappentasje voor in je handtas. Altijd handig om bij je te hebben!

update 09/12/10: Mocht je een Nederlandse vertaling willen van dit patroon, mail me dan even je e-mail adres. Ik heb het patroon vertaald en kan je dan de PDF sturen. Ik kan hem alleen niet online zetten vind ik omdat het niet mijn patroon is.

Discussion

Annelies 12/ 6/2010 #

ik wil graag meedoen, maar heb echt geen verstand van naaimachines en die dingen. Dus ik voeg me niet bij de swap. Sorry. Lijkt me wel een erg leuke anders!

sylv1a 12/ 6/2010 #

Ik heb me nu wel opgegeven, alleen is m'n engels verschrikkelijk. Ik hoop dat ik eruit kom, anders misschien een summiere nederlandse vertaling? Groetjes Annemarie

annebeth 12/12/2010 #

ik heb me ook opgegeven, ik vind hem erg leuk en hij lijkt me niet heel erg moeilijk, of vergis ik me dan (ik heb nog niet zoveel naai-ervaring...)

Dieuwertje 12/12/2010 #

Ik heb me ook opgegeven voor deze swap maar is het erg als de tas een beetje anders is gemaakt maar wel opgerolt kan worden?

Kimminita 12/13/2010 #

@Dieuwertje Het leukste is om allemaal hetzelfde model te krijgen zodat we weten wat we sturen en ontvangen. Ook is deze heel stevig met deze Franse zomen. Wat wil je precies aanpassen in het ontwerp? Ik wil eigenlijk niet dat het een 'onstevig; tasje wordt dat je partner krijgt, snap je?

@annebeth maak er anders vast 1 voor jezelf of als kerstkado, dan zie je of je hem moeilijk vindt of niet. Maar ik (ook als beginnend naaister) vind hem goed te doen. En ik heb de NL beschrijving voor je als je wil. Gewoon even je e-mail adres geven en dan verschijnt hij in je inbox.

mayuze 12/20/2010 #

Ik ga passen voor deze swap... ik heb een naaimachientje, maar jammer genoeg heb ik enkel keukehandoekjes durven omstikken ;-) Maar ik zou het wel eens graag proberen, voor mezelf dan. Kan ik toch het Nederlandse patroontje krijgen? Alvast bedankt

annebeth 01/15/2011 #

Ik heb het tasje op de post gedaan, dus als de postbode goed zijn best doet, is het er maandag.

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: